Generel information

Produkter

ShowCases

Kontakt

Forside

 

Bliv set på google!

At blive set på google er en af de vigtigste ting, når man driver en forretning. For at blive set på google er de to vigtigste ting: Søgemaskineoptimering og Google adwords. Begge ting er vigtige, da placeringen af din hjemmeside, i søgeresultaterne, har en stor betydning på dit besøgstal og samtidigt din omsætning. Læs mere om disse to ting der er vigtige for at komme til tops i placeringerne, i højre side under "Mere om os".

Hvorfor er det vigtigt at blive set på Google?

Google er en af de førende søgemaskiner inden for indeksering af hjemmesider, derfor er der også vigtigt at din hjemmeside ligger blandt de øverste. Du kender det selv, når du benytter Google. Man gider ikke bladre mere end højst 2 sider igennem, før man fortager en ny søgning med et nyt søgeord. Havde din hjemmeside ligget på side nummer 3, ville brugeren ikke besøge din hjemmeside.

 

Vi har stor erfaring indenfor "Bliv set på google" og skal gøre vores bedste for at din hjemmeside kommer til tops i søgeresultaterne.
For at vi kan vurdere, hvor meget det vil koste for dig, analyser vi din hjemmesiders muligheder samt sammenligner den med dine konkurrenters hjemmeside, som ligger over dig i søgeresultaterne. Derefter kan vi beregne, hvor meget tid vi skal bruge på en søgemaskineoptimering. Dette gør vi naturligvis gratis for at give dig et tilbud på hele pakken. Kontakt os for mere information.Bestil søgemaskineoptimering og bliv set på Google. Kontakt os for et tilbud til din hjemmeside idag.

 

 

Mere om os:

Google Adwords
Søgemaskineoptimering
Bliv set på google!
 

Udvalgte partnere:

Link bytte?
Link bytte?
Link bytte?
 
 


Brug for webkamera
| Hardware blog | Vinderliste.dk
Copyright, Alle Rettigheder forbeholdes MJMdesign.dk | Bliv set på google