Generel information

Produkter

ShowCases

Kontakt

Forside

 

Søgemaskineoptimering

Bliv set på Google med søgemaskineoptimering. Via søgemaskineoptimering bliver din hjemmeside set på google og kommer op blandt de første hjemmesider i søgeresultater. Vi udfører søgemaskineoptimering til virksomheder, som ønsker større tilgang til deres hjemmeside. Vi sikrer dig flere unikke besøgende samt en placering blandt de første i de fleste søgemaskiner. Flere besøgende = Større omsætning.

Mangler du rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Søgemaskineoptimering, hvad er det?

Du kender det selv, når du benytter Google. Man gider ikke bladre mere end højst 2 sider igennem, før man foretager en ny søgning med et nyt søgeord. Ligger din hjemmeside på side nummer 3, vil brugeren måske ikke besøge din hjemmeside. Søgemaskineoptimering er, hvor din hjemmeside kommer til at stå blandt de øverste i rækken, når man søger på dine søgeord. Derved bliver du set, modtager mere trafik og din omsætning vil stige.


Søgemaskineoptimering, Spar penge og tid!!

Desto højere din side kommer højere op i søgeresultatet, desto flere besøgende, vil du også modtage. Du kan spare mange penge i form af unødige reklamer, som du ellers ville have brugt tid og penge på.

 

Virker søgemaskineoptimering?

Ja, vi har erfaret, at søgemaskineoptimering virker rigtig godt. Prøv f.eks at søge, på google.dk, på "Bliv set på google". Her fremkommer vores side som nr. 1. på Google's rang liste. Eller prøv at søge på: "Søgemaskineoptimering hvordan" eller "Metakoder hvordan". Igen nr. 1 på listen. Vi har et utal af søgeord, hvor vores site ligger nummer ét. Så konklutionen er: Søgemaskineoptimering virker 100%.

Søgemaskinernes rangliste, hvordan fungerer de?

Alle søgemaskiner er ikke ens, dvs. de sorterer ikke efter den samme rangorden. Her er det vigtigt fra starten at gå efter de store søgermaskiner såsom Google. Google sorterer efter relevans, dvs. hvor meget relevans din hjemmeside har i forhold til det søgeord, som brugeren indtaster i Google's søgefelt. Google udarbejder rang i forhold til følgende:

  • Teksten på hjemmesiden (desto mere tekst, desto bedre)

  • Besøgsantal (jo større desto bedre)

  • Overskrifter

  • Links fra andre hjemmesider med forskellige IP adresser.

Overskuelighed og den designmæssige opbygning er Google ligeglad med, men alligevel hænger dit besøgstal sammen med din placering på Google. Hvis din hjemmeside ikke er designmæssig i orden, vil du sandsynligvis heller ikke have et stort unikt besøgsantal.

Dette er fordi brugere trykker "tilbage" og finder en anden hjemmeside at hente oplysninger fra, hvis hjemmesiden er uoverskuelig og forvirrende opbygget. Dette hjælper vi selvfølgelig med, så dette ikke sker.

Mere om os:

Google Adwords
Søgemaskineoptimering
Bliv set på google!
 

Relevante artikler:

Metakoder
Optagelse i søgemaskinerne
Søgemaskineoptimering
 

Udvalgte partnere:

Link bytte?
Link bytte?
Link bytte?


Musemåtte | Computer taske | Hardware blog | Vinderliste.dk
Copyright, Alle Rettigheder forbeholdes MJMdesign.dk | Søgemaskineoptimering